Tuesday, January 22, 2013

hari sedih

sedih 1. ade assistant tak leh nak mintak tolong. tak leh tengok orng senang katanye.

sedih 2. faham dengan jelas aku telah di 'fren zone' kan oleh orang yg aku budget boleh wat serius.

sedih 3. bukan aku punye kerja tapi aku kene buat jugak semata2 orang yg suruh tu anak bos.

sedih 4. konon2 nak share cerite dengan mak, tapi dapat respon yg buat aku lagi down.

sedih 5. esok aku nak kene siapkan dokumen kat ofis, tibe2 assistant aku mintak cuti emergency esok.

sedih 6. budak kilang memang takde manners. aku punye besar ni takkan x nampak. dah langgar2 pastu wat bodoh. ko amik kesempatan ke ape? bodoh..!

sedih 8. kulit aku sakit. gatal sangt. bila digaru, rosak teruk kulit aku. bila ditahan, seksa nye ya Allah..

sedih 7. rase nak menangis. tapi xleh nak lepas sesuka hati. diam2 jer air mata keluar. x nk org dlm rumah ni tau.

well, kesian kau sarah..

No comments:

There was an error in this gadget