Tuesday, February 5, 2013

tak adil

bile aku kene marah dgn bos, next day tu pasti aku masih bleh senyum kat depan bos dgn harapan bos tak marah lagi.

tapi dgn budak ni kenapa dia besar kepala sangt? bila aku sound kenapa nak tunjuk protest pulak? bisu lagi.. aku tnye buat pekak pulak. padahal aku bukan bising pun. aku siap tulis. dengan niat, bila dia dah bace nnt, takde la pedih tlinga, mcam ape yg aku kene semalam. aku tak bukak mulut pun. takde orang tau pun.

hoi..!! sakit hati tau tak? kenapa tak boleh ko perangai matang skit. jangan ingat kau tu paling muda, ko bleh buat perangai mcam budak tadika..

tak adil..! kenape aku kene layan macam ni..?

No comments:

There was an error in this gadget