Sunday, December 18, 2011

antara sayang dan tak yakin..

saye dah boleh drive. tapi takkan la untuk pegi balik kerja jer?

saya tau dia sayang, atau  mungkin dia tak yakin yang saya ni boleh...

perasaan yang tak bagus bila diperlakukan begini..

tolong la percayakan saya..

persepsi anda membunuh kebolehan saya..

=(

Friday, December 16, 2011

shy

trust me!!

im a shy person...

and my words are simple and short..

agree...?

Sunday, December 11, 2011

tak sihat, maka....

Sila bayangkan aku tgah bermonolog.

"eii.. orang ade blog, ko nak ade blog. orang update hari2, ko update 2 bulan sekali.. hampeh betul. nak tulis entry power2, tapi idea baru tak de. bru taip satu perenggan, padam balik  sebab diri sendiri pun rase ayat tu memBOSANkan.. last2, tak de entry baru untuk dibaca dah.

sebenarnye, bukan ape, aku dah lame kene penyakit nih, tu yang buat aku tak de idea, try menulis tapi ayat tak best, penyakit..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
MALAS!"


Thursday, December 1, 2011

-life-

new life begin with the end of the other life..


life comprise love and hate..


life contains good and evil..


good bye and so long yesterday..
thank you for all love, wisdom, mistakes and memories..


good morning tomorrow,
looking forward for all the joy, challenge, thought, and promises..


good job today,
starts well and may it ends well too...




 Big smile for today =D
There was an error in this gadget