Friday, May 31, 2013

terngiang

bila kita dlm mlm perpisahan.
namun aku tetap bersamamu..
terasa bagai satu sentuhan.
dlm mimpi ku terbayang wajahmu

dalam dirimu penuh dgn kelembutan
semakin hari namun semakin rindu.
tapak tanganmu akanku genggam akan ku sentuh ketika sayu..

untukmu akanku serahkan
cinta yg sejati tiada bandingan
dalam kerinduan ku sendiri
dlam kesyahduan kita hadapi

warisan wanita terakhir
jiwa raga kuserah kau ingin milik segalanya

dimana kasihku tiada kau memberi apa yg perlu..
hanya satu yg kupinta kasih
kau warisan warisan wanita yg terakhir...

*aku x ingt artis n tajuk lagu ni.. tapi aku tau nyanyi versi ke laut.. n sbb lirik x ingat. hehe...

** aku mahu berlemah lembut. tapi selalu lupe bila masanya tiba. msih excited n cepat terasa mcm budak2.

Friday, May 24, 2013

takde abang2

salam.
aku susah nk pgil llki yg lbih tua drpd aku 'abg'. aku rase segan sendiri. aku prefer panggil diorg encik. tapi itu utk hal kerja. kalo hal sosial, aku diam trus. tapi klo dirg jnis sempoi, aku pggil nme je trus. mcm rakan sebaya.. 
tapi tak tau la klo kene cop 'bukan jnis lemah lmbut' oleh kerana hal yg di atas.. :-!
kdng2, aku akn guna pktaan abg tu bila nk bli air. bg org tu siapkn cepat2. haha... :-P
yg paling penting skang, sb0nar eh aku tringin nk ade 'abang' sendiri.. huhu.. adekah skang aku dlm kategori gatal ?? dimanakah harus aku carik 'abang' tersebut?? ohooo hoi... @_@
sekian, wassalam...

Monday, May 13, 2013

bukan ulat buku..

salam..

buat kesekian kalinye, macam lama tak update sebab emosi seronok jer dlm sebulan yg lalu ni. hehe.. itu nanti aku taip.

pasal buku, aku dah x excited bila ada pesta buku sebab time beli poyo nk byak2, tapi time bace, hampeh je lembab giler nak khatam nye. lagi satu sebab, giler ramai orang, aku x nampak buku. aku nampak org je.. huh..

lebih bik ke kedai buku yg aman tenang tenteram. nk pilih senang. lepak sana 2,3 jam pun x de orang langgar2. kan? ;-)

so tahun ni aku punye azam, selagi tak hbis satu buku, tak nak gatal2 beli buku baru dah. so baru la ade semangat nk menghadamkan isi2 buku itu sume.. haha..

err.. 1 novel, 1 biografi, 2 buku islamic, 1 crossword puzzle, mungkin tahun depan la baru bleh beli buku baru.. please wish me luck..  (@-@)

punca knape aku bukan ulat buku? sebaaaab, aku ulat facebook... huhu... maka dengan azam baru ni harap bleh kawtim skit..

wassalam. ^_^

There was an error in this gadget