Sunday, October 31, 2010

Once In The Blue Moon (^_^)

Sunday morning... lpas solat subuh, gedik tul g tido balik... padahal dah janji dgn roza nak g jogging.. huhu.. 7.15 dapat call, aku bru nak mandi n sip2.. tpakse cik roza ku sayang tunggu.... mau la jgak 30 min nak tgu sampai aku siap tu..
cik roza n cik sarah


Ha... ape yg once in the blue moon nyer? =p hehehe... mestilah doing exercise.. dah bpe bulan dah tak joging?? haha.. aku pun tak kire.. tu la yg skali-skala nyer.. on da way nak g taman je dah bukit2.. sah2 la ktorng jalan jer.. kui3.. mane jog nyer? ntah la.. hehe.. smpai sane warming up skit2.. datang plak ex-bf si roza tu.. sungguh tak slesa.. nasib baik ade ade uncle ah seng kat situ.. ktorang borak2 dgn uncle tu.. last2 ex-bf dia tak dapat nak kaco.. fuh.. lega.. uncle ah seng.. urmm.... ah seng ke name dia??? hehe.. yang tu aku yang bg sendri.. borak macam dah knal lame tapi tak tau name pun.. nasib baik la uncle tu sungguh friendly nyer.. dia cite dia pnah kawin dgn Sarimah la, pnah blakon la.. knal Sharifah Aini la... entah btul ke tak.. Tuhan je la yg tau.. org tua nih kalo dah cite, mmg suke bukak sejarah hidup.. haha.. ktorang pun layan jela smbil jogging jalan... hehe.. agak2 hari dah nak panas tu ktorang akhirnye jog la jugak.. tapi, 1 round jer.. kah3.. kalo ingat balik smangat mase janji nak g tu mcm 10 round..


balik2, bli la kuih skit.. yg tukang jual tu plak dah sah2 nampak ktorang bru blik jog.. lagi g offer nasi lemak.. baik punyer perli.. hehehe.... mmg tak la kan...


Setelah balik jogging berjalan, konon2 nak rehat jap lelap mate.. kjap la sangat.. haha.. mmg kne sound merdu dgn madam.. kuang3... siap mimpi berat turun 5 kg tuh.. hahaha.. LOL.. =DDD

Serius.. R.I.N.D.U


MANUSIA.. bile ade dpan mate... buta, tak nampak.. bile takde, bru sedar.. oh.. rindu rupenyer.. hmmm...




Saturday, October 30, 2010

my filter...

assalamualaikum...
hari nih ade membe ajak g tgok wayg... mlam la plak diorg ajak.. sah2 la kne reject kan dgn madam... huhu...
at first mmg la rase ala2 kcewa+myampah+ marah skit sbb nak g tak dapat... huhu.. =(

time tu cume terpikir ei!!! gramnyer.. asal nak sosial skit dgn member pun tak leh.. bukan slalu pun.. ini tak  bley, tu tak bley.. name je anak sulong, tapi sume org fikir aku nih anak bongsu.. huh..!!

tapi oleh kerana marah aku nih kjap je, n pasal haba panas yg terbebas ni takde la tinggi sgt suhunye, maka cepat la hati aku sejuk sendri..

terfikir balik, ape yg my dearest madam bebel tadi.. "anak dara kluar mlam2 ni, balik pkul bape plak?? bagus sangat la anak dara balik tgah malam".. pastu dgn lancar nye adik aku pulak sambung.. "mulut tempayan buleh la tutup.. mulut org mane bley".. huh...!! at that time memang  hati aku menjerit "lantak la mulut org tu...!!"

skang... suhu dah turun, mmg bru terase hikmah bebelan "merdu" tadi.. thank you mak.. kalo tak kerana ur filter, mmg ikut hati mati la jadinyer..

tibe2 terfikir kalo aku dah kawin mesti best kan bleh g mane2 dgn laki aku bile2 jer.. huhu.. kuat brangan betul la aku nih.. haha.. tringat mak n ayah g dating petang tadi.. huhu.. bila la time aku agaknyer....

my first notes..

as for the start, i start blogging because of one of my dearest fren always ask me to read his blog.. later, it makes me wanna have 1 too.. hehe.. thanks 2 u..
as for me, write is much easier to talk... no need to find anyone.. just by writing, my feeling will go off and i would definitely feeling better.. this can be my second point of doing this this blog.. haha.. dah macam debat la pulak.. 


until now.. sarahpunye rase  hari agak gembira sbb dah ade blog sendri.. hehe.. =) wassalam...
There was an error in this gadget