Thursday, April 26, 2012

sekali je sebulan..

mak kate saya cepat marah sejak ade tepon baru.


saya marah sebab adik saye suke sibuk main saye punye hp.


bila saye mintak dia suke ckap 'kjap..kjap..' tapi bukan trus log out pun. lagi nak update status baru.. itu yang saye marah.


pastu bile dia pulangkan dengan cara yang saye tak suke. letak depan muka dekat2.. kerek plak.. lagi la saye rase marah. macam saye plak yang mintak hp dia.


bila saya naik suara tegur dia.. mak kate saye slalu marah. tapi saye takde niat pun..



saya sedar la saye bukan perempuan mlayu terakhir.. bukan jenis lemah lmbut bila bcakap.


hmm.. =(


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, April 11, 2012

i wish..

i wish he would say:


1. stop it sarah

2. im sick of u

3. i already have my gf

4. and i love her very much

5. please leave me.


so that i will:


1. stop hoping for him

2. erase all the memories


but the truth is:

1. hard.


Published with Blogger-droid v2.0.4

keroncong utk dia

lagu keroncong untuk ana adalah sangat sweet. maka aku nak dedicate utk orang yang aku sayang..


tapi kerana lagu tu dari lelaki utk pempuan, kene tukar lirik la.. nak jadikan lagu tu sesuai dari perempuan utk lelaki.


sekian, terima kasih.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Monday, April 9, 2012

beza lelaki dan perempuan.

semalam aku jumpe satu lagu.  best.... rilek je tone dia. tajuk dia 'somebody that i used to know'. aku hayati lirik tu betul-betul..


rupe-rupenye pasal bf yang frust lepas break dengan gf dia.. so gf tu plak wat tak kenal je bile nampak bf.. so bf tu rase sentap sangat.. haha.. sayang lagi la tu..


rangkap kedua, pasal gf plak yang counter ex bf tadi..


so fahamla aku sekarang. lelaki ni kalo dh break diorang bleh lagi nak treat ex tu macam kawan... tapi bagi aku sendiri, aku tak boleh la.. kalo dah break tu tolongla jangan nak layan aku macam kawan. sentap dalam-dalam tau tak....! eh, emo plak.. haha...


okei? nampak tak beza laki n pempuan disini..? yang nampak tu bagus.. yang tak nampak tu pergi becinta pastu break. mesti pham lepas tu.. haha..


ok. bai.. (^_~)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sunday, April 1, 2012

ketagih...

assalamualaikum..


dia. inside me, i thought he is my drug. i cried when he no where to found. and when he is answering me, the tears fade away and replaced by a very wide smile...


i admit.. lately.. i am 'drug' addicted...


need to have the stock.. but im not sure do i afford to buy. i wish i afford until forever..


wassalam


Published with Blogger-droid v2.0.4
There was an error in this gadget