Sunday, October 31, 2010

Once In The Blue Moon (^_^)

Sunday morning... lpas solat subuh, gedik tul g tido balik... padahal dah janji dgn roza nak g jogging.. huhu.. 7.15 dapat call, aku bru nak mandi n sip2.. tpakse cik roza ku sayang tunggu.... mau la jgak 30 min nak tgu sampai aku siap tu..
cik roza n cik sarah


Ha... ape yg once in the blue moon nyer? =p hehehe... mestilah doing exercise.. dah bpe bulan dah tak joging?? haha.. aku pun tak kire.. tu la yg skali-skala nyer.. on da way nak g taman je dah bukit2.. sah2 la ktorng jalan jer.. kui3.. mane jog nyer? ntah la.. hehe.. smpai sane warming up skit2.. datang plak ex-bf si roza tu.. sungguh tak slesa.. nasib baik ade ade uncle ah seng kat situ.. ktorang borak2 dgn uncle tu.. last2 ex-bf dia tak dapat nak kaco.. fuh.. lega.. uncle ah seng.. urmm.... ah seng ke name dia??? hehe.. yang tu aku yang bg sendri.. borak macam dah knal lame tapi tak tau name pun.. nasib baik la uncle tu sungguh friendly nyer.. dia cite dia pnah kawin dgn Sarimah la, pnah blakon la.. knal Sharifah Aini la... entah btul ke tak.. Tuhan je la yg tau.. org tua nih kalo dah cite, mmg suke bukak sejarah hidup.. haha.. ktorang pun layan jela smbil jogging jalan... hehe.. agak2 hari dah nak panas tu ktorang akhirnye jog la jugak.. tapi, 1 round jer.. kah3.. kalo ingat balik smangat mase janji nak g tu mcm 10 round..


balik2, bli la kuih skit.. yg tukang jual tu plak dah sah2 nampak ktorang bru blik jog.. lagi g offer nasi lemak.. baik punyer perli.. hehehe.... mmg tak la kan...


Setelah balik jogging berjalan, konon2 nak rehat jap lelap mate.. kjap la sangat.. haha.. mmg kne sound merdu dgn madam.. kuang3... siap mimpi berat turun 5 kg tuh.. hahaha.. LOL.. =DDD

2 comments:

iKhRam said...

syoknyer mimpi.. 5 kg tue.. aku nk mimpi gak la.. nak nek 5 kg.. best tue..

sarah zulk said...

haha.. ko mmg kne naik banyak tu pun.. dah mcm org lidi aku tgok... =p

There was an error in this gadget