Saturday, October 30, 2010

my filter...

assalamualaikum...
hari nih ade membe ajak g tgok wayg... mlam la plak diorg ajak.. sah2 la kne reject kan dgn madam... huhu...
at first mmg la rase ala2 kcewa+myampah+ marah skit sbb nak g tak dapat... huhu.. =(

time tu cume terpikir ei!!! gramnyer.. asal nak sosial skit dgn member pun tak leh.. bukan slalu pun.. ini tak  bley, tu tak bley.. name je anak sulong, tapi sume org fikir aku nih anak bongsu.. huh..!!

tapi oleh kerana marah aku nih kjap je, n pasal haba panas yg terbebas ni takde la tinggi sgt suhunye, maka cepat la hati aku sejuk sendri..

terfikir balik, ape yg my dearest madam bebel tadi.. "anak dara kluar mlam2 ni, balik pkul bape plak?? bagus sangat la anak dara balik tgah malam".. pastu dgn lancar nye adik aku pulak sambung.. "mulut tempayan buleh la tutup.. mulut org mane bley".. huh...!! at that time memang  hati aku menjerit "lantak la mulut org tu...!!"

skang... suhu dah turun, mmg bru terase hikmah bebelan "merdu" tadi.. thank you mak.. kalo tak kerana ur filter, mmg ikut hati mati la jadinyer..

tibe2 terfikir kalo aku dah kawin mesti best kan bleh g mane2 dgn laki aku bile2 jer.. huhu.. kuat brangan betul la aku nih.. haha.. tringat mak n ayah g dating petang tadi.. huhu.. bila la time aku agaknyer....

7 comments:

iKhRam said...

hahaha.. relax la.. aku pun klau cuti2 dok kat umah mcm tu gak.. pukul 8 malam jer.. mak aku akan kol aku tnya aku kat mana klau aku tak de kat umah.. sebenarnye selagi tak kawin.. diorang memang ingat kita ni budak2 lagi..

sarah zulk said...

huhu.. cmtu ka.. mmg lpas nih aku nak kne crik calon la.. haha..

iKhRam said...

carik la.. yg kat blog koo tu pun ok gak.. yg baju biru2 tue.. ensem per..

wani said...

mak sarah sayang sarah....sama macam adik sarah...hehehe

sarah zulk said...

ikram: wah gitu.. apsal tak ckap member blog yg pakai spek obses dgn topman tu.. ha.. =p

wani: btul tu wani.. cume prangai aku nih time request kne reject mmg dlm hati memberontak.. tapi luaran baik punya muke redho beserta senyuman aku bagi.. hehe.. =DD

wani said...

aku juga mahu kawen ... tapi hanya BILA Allah telah tetapkan waktu dan juga pasanganku..
dan semoga dalam bahagian umur ku ada di sediakan untuk itu ..

penyempurnaan sebahagian lagi agamaku.. amiinn ~

sarah zulk said...

thanks wani.. Amin... =)

There was an error in this gadget