Wednesday, June 1, 2011

hujung minggu lepas..

as-salam..

ni kira report card la tentang ape yang aku buat mgu lepas.. sekadar ingatan untuk aku bila mase akan datang nanti.. sebab aku banyak minum air cap semut gaknye.. cepat lupe la.. huh!!

1) PULAU MUTIARA(seberang prai sebenarnye)
yeah!! aku g penang last week.. g hari khamis.. balik hari jumaat.. rupenyer kat sane femes giler dgn mee udang... tapi aku sobona eh tak berapa 'in' la dgn menu ni.. bayangkan la orang kuat mkan macam aku nih makan tak hbis.. hari ini dalam sejarah!! huahaha.. layan borak je.. n then cover yang tak hbis tu dgn alasan sakit perut sebab ketawa banyak.. huh.. kalo nak blanje aku sile pilih menu lain.. hahaha...

er.. aku gi penang sbb ade klas statistik yer kawan2.. (^^)\/

2) IPOH
ni tak aci sangat la kan.. sekadar on da way je sebelum sampai kl mase balik  dari penang tu.. hehe.. aku tumpang kete bos.. car pool ramai2.. tapi aku fikir, sebenarnye dia bagi tumpang tu sebab nak jimat kos la, takyah nak claim tiket aku kalo balik sendri kan? hehe.. ade gak sisi gelap fikiran aku nih.. anyway, we go to the old ipoh way.. tehehe.. sungguh aman ipoh lama.. bandar style vintage jer dgn bangunan zaman belum merdeka, kereta tak banyak.. aku suke suke suke!! aman tenteram.. tapi singgah makan je la.. tak de singgah seronok2 pun.. tu pun mkn kat kfc jer.. huhu.. T_T ok, majoriti cina kan kat situ.. harap maklum.

3) BANTING, PANTAI MORIB
ni aku g hari ahad. jalan2 petang dgn parents. cantik morib skang.. ade tempat makan2, surau besau, information pasal siput2 kat pantai siap dgn  lepak tepi pantai ala2 padang kota. last time aku g mase kecik2. tak ingat ape dah.. semut..!

sotong salai morib, best!! =D

kesimpulan: aku tak bawak kamera.. sila bayangkan sendri cerita diatas.. hahaha..

No comments:

There was an error in this gadget