Saturday, June 11, 2011

power rangers. yeay!!

tak semena-mena petang ni aku terlayan power rangers..

kalo dulu aku tengok cite nih sebab ikut trend.. pastu kat skolah leh cerita dengan kawan2.. aku suke ranger pink, kau suke ranger itam.. pastu power rangers dah tukar season baru.. sebelum nih tema kenderaan, biru=kapal terbang, merah=sport car..  sekarang tema binatang, hijau=badak sumbu, kuning=harimau..

cmtu la lebih kurang.. tambah plak aku bukan budak laki, so takde la beriya sangat bab2 power rangers nih..
tapi aku pun bukan jenis budak pempuan yang layan barbie ke disney princess ker.. sebab? itu semua memerlukan kos.. nampak? aku dah fikir soal ekonomi keluarga time kanak2 lagi.. B-)

ape yang aku nak cakap sebenarnye?? jap, fikir.....


oh! aku terkesan la dgn skrip dlm cite power rangers tu tadi.. doktor yang jaga, control, direct si power rangers nih dah sound rangers biru.. dia kata:

if i am a great barber, and i cut my own hair.. it wont be good!  because i just can't cut my own hair...


nampak? faham tak? moral of the story: kalo kau hebat, tapi duk kat tempat yang salah.. tak guna la..
ok, nak tgok doremon plak.. babai..

6 comments:

syrupmasin said...

haha..power rangers..lame ta tgk..ade lg rupenye :D

sarah zulk said...

hai syrup.. ade.. kalo ptg sabtu tu mmg ade la kat tv2.. hehe..

Hans said...

eh
sama lah tajuk entry kita nih
saya semalam pun cerita pasal power rangers
ekekekekke

Cita - Cita Hans Dolu - Dolu

iKhRam said...

hahaha... hebat giler ko sarah.. leh cari moral value kat power rangers.. hahaha!!..

sarah zulk said...

hans: tu la pasal.. sungguh kebetulan.. huahaha...

ikhram: hehe.. kebetulan tu..dah lama tak tgok, review dah lain.. hehe..

Hans said...

hahaha
biasalah
peminat power rangers ramai
ekekkeek

There was an error in this gadget