Monday, January 16, 2012

dimana kan aku cari dikau..

Selamat hari khamis. Sesungguhnya hari ni berbeza dengan semalam. Hari ni semangat aku bile start waktu kerja memang tinggi. Walaupun aku punch kad lambat 2minit, aku tak kisah. Yang penting lagi 7 jam 58 minit ni. Cewah.. macam bagus.. haha.. padahal ni pun curik mase gak nih. Baru siap 1 meeting minutes, nak release jap.

Tapi perasaan, masih sama macam semalam. Cume kadarnye rendah la skit. tak la tinggi macam semalam. Nampak dah macam berkadar songsang aku punye perasaan nih, bila kecewa tinggi, semangat rendah.. bila kecewa rendah, semangat naik.. er.. tapi benda ni sume orang pun same kan? Haha. Sengal aku nih.

Selaku manusia, adelah benda yang aku nak. Untuk sekarang, aku nak sorang pakwe. Ha, gatal tak gatal la kan. Sebab aku tulis ni untuk diri sendiri, memang tak malu la jgak nak mngaku nih. Sebenarnya bukan nak pakwe just for fun. Tapi nak teman untak share suke duka. Kalo ade jodoh, mau buat laki la. Ape lagi kan? Tgok kiri kanan member mase main pondok2 dlu pun dah kawin. Maunye tak teringin. Tapi bile parents aku tanye. Aku jawab ‘rilek dulu…’ padahalnye dalam hati, ‘mane aku nak crik nih??’

No comments:

There was an error in this gadget