Monday, November 1, 2010

Aku dihantui (o.0)

huhu.. mlam smalm.. dah masuk mlam ke 4 aku dihantui.. asal nak tido jer.. tringat.. asal tringat jer.. nak tido.. huhu.. ni sume penangan panel2 panel kerek kat LGM tu la.. huhu..

ntah knape dapat 2nd interview aku jadi gagap, lupe habih yg dah baca n plan.. ckap macam budak bodoh dpan panel tu.. mmg mampos aku dikerjakan.. nasib bek tak nangis jer.. huhu... itu pun sebab aku berjaya berlakon sebagai seorang yg tabah.. (konon..)

nak cite pasal tgu turn mmg sakit hati jgak. dari pkul 12 tunggu sampai pkul 6 bru dpat masuk.. mau nyer tak hilang semua semangat aku.. huhu.. n aku rase panel yg meng"torcher"kan aku teruk2 tu dah tension nak balik la tu.. huh.. lantak la.. lpas aku tu ade lagi 6 orang tgah tunggu.. kui3...

lagi satu aku nih sengal2 ubi jugak.. rase macam tau nak jawab, tapi bile bukak mulut jer.. gagap tak lepas2.. aduih!!!!.. sakit jiwa betul la.. ratation buleh aku sebut circle.. mengong punyer org da... huhu.. satu ayat yang aku tak leh lupe panel tu ckap.. "salah tu.. antara A n B, A la yang bla3...awak tak tau. awak main taram je jawab.. hmph.. bagi fail jela.." pergh.. ok fine, jawapan aku salah.. ok, fine.. aku fail.... pastu nak tanye lagi macam2.. ei.. aku mmg nak blah jer la wei!!!.. dah tentu2 fail nak bayk soal lak.. mmg aku mrapu tahap cipan la lpas tu.. huh.. panas brapi btul la!!!!...

memang kenangan pahit + kelat + masam la tuh.. huhu.. nak lupe.. tapi lagi duk ingat2.. ape kejadah nye sume nih???? tension  la aku... harap2 dah lepas mungadu kat laman maya nih, lega la skit lepas nih.... prangai haba pendam pelakuran aku nih memang susah nak padam.. lambat nak sejuk dalam.... tapi kat luar nampak baik punyer sejuk... maka orang lain pun fikir "oh.. she's alright" huhu.... 'no im not actually...'

moral of the story.. hantu2, sile berambus dari fikiranku.. n ingatan untuk aku, sile la study sungguh2 bagai nak rak kalau tanak kantoi macam tu lagi.. huh.. (''_ )

2 comments:

iKhRam said...

relax la cik sarah oii..
teringat masa aku interview nak masuk mktb dulu.. hahaha.. no last jugak.. orang lain interview 15 mini tjer.. aku 45 minit kene interview.. tp aku seronok.. dah mcm berbual2 kat restoran mewah pulak.. siap nak gelak2.. itulah penglaman aku yg pertama interview dan ingin aku ingat2kan sampai bila2..
cik sarah.. relax.. tiulah pengalaman pertama yg menjengkelkan bg kau.. nnt bila dah dpt keje.. mesti ko akan tergelak besar.. klakar kan?? relax, kurang2 dah ada pengalaman dah interview.. senang la lepas2 nie.. k?

sarah zulk said...

thanks.. =) bile la bley dapat keje nih,,

There was an error in this gadget