Sunday, February 20, 2011

please..

assalam...

tiba-tiba aku terfikir.. kalo aku terpaksa sorang-sorang kat umah nih, mau jadi sakit jiwa.. tekanan perasaan boleh berlaku kepada aku.. yes, walaupun aku bukan jenis orang yang cakap banyak... tapi sunyi ade orang dengan sunyi sorang2 adalah dua perkara berbeza.. 

bila ditanya, dan jawapan yang diperlukan tu angguk atau geleng, aku akan melakukan salah satu sahaja.. jarang la kalo nak tengok aku explain panjang-panjang.. bila ayat penyata ditujukan, aku jarang balas dangan ayat panjang.. sekadar ooo~ atau ok~ je yang aku jawab tanda faham..

dan malam nih, aku rasa sunyi + down... nak cakap sorang kat bilik, dinding tak takde telinga.. maka, aku taip dengan harapan cepat2 la perasaan ni pergi jauh-jauh...

pergi lah sunyi..  please..






6 comments:

luvlylya said...

sarah ok?

En Jay said...

if i were u, i start make new hobby.. buat zone baru, reading atleast, sunyi datang bila kita xda aktiviti, then rasa xde manusia nak borak2..
then just ceate them?

wani said...

sarah..........

sarah zulk said...

yana: sudah okay.. tq yana.. =)

jay: brilliant ideasssss.. tq fren... =D

wani: yer syg..

Qaseh dalia adelia said...

ek kdg2 kesunyian mengajar kita erti kerinduan ~

sarah zulk said...

qaseh: betul.. sunyi hasilkn rindu.. hehe.. =)

There was an error in this gadget