Tuesday, April 12, 2011

pertama, julung kali didengar..

sarah zulkurnaini..
unik nama tu.. 

wahaha.. pelik tapi benar.. selama 23 tahun hidup ni, nilah pertama kalinye org kata nama aku unik.. err.. ke sbenarnye refer kat nama ayah aku? hehe.. tak kisah la.. yang ni pertama kali nama aku unik.. celah mane unik tu, aku tak tau.. tapi unik.. oh! unik nama ku.. hee.. =D

=D

=D

=D

7 comments:

En Jay said...

ada org nak ayat ko la tu, taktik lama, heh

ANAK ABAH. said...

hahahha.. sokong zai! :) jgn mara sarah. sarah zulkurnaini.. :)

wani said...

saye sokong anak abah n en jay...

sarah zulk said...

hahaha.. ayat ke tu? haha, harus lah kan.. name simple satu dunia pun bleh pkai ni unik..? haha.. tapi boleh la wat aku senyum.. =D =D =D hehehe..

En Jay said...

yeah, 3 berbalas 1 disitu. ayat tu mksudnya ada org nk test market kat ko lah sarah, haruslah ko tersenyum lebar ;)

anak abah: umi nurfatin rupanya ko ni, hahaha

ANAK ABAH. said...

sarah: alhamdulillah masih ade yg buat kau tersenyum.. muahhaha
zai:Hahahahhaha. sengal zai! name penoh tuee...

sarah zulk said...

hahaha.. bukan zai la.. abg jay!! hahaha!

umeng, name ko ade perubahan tak mcm en jay diatas? hik3.. ;p senyum skit nak tgok ade tak lesung pipit.. =D

There was an error in this gadget