Saturday, April 2, 2011

agen mencari jodoh mencarik bisnes!

engin: sarah, confirm yer, nak satu?


sarah: ha?  ape?


engin: nak pakwe satu, kn? nanti saya carikan.


sarah: ..................... ^_^"





gurauan yang menusuk jantung, terkemik kalbu! 
eh! saya single saya ok la..... engin..



6 comments:

En Jay said...

lama engkau menghilang, best sgt ke kerja tu?

sarah zulk said...

hehe.. rate 1-5, aku bagi 3.
banyak lagi nak kene blaja.. anyway, seronok jugak. =)

sobona eh, laptop aku rosak. ni pun sbb adik aku balik, buleh aku tumpang blogging mlm nih. hehe..

En Jay said...

3? tggi gak der, ce cita apa yg ko kona belajo kat sano?

sarah zulk said...

aku dept QA. so, bayk pasal documentataion+operation la.. sume nak kene tau.. dlm kilang kne amik tau, kat ofis nak kene siap.. paling gerun bila ade audit n customer visit.. bos aku yang akan menjawab most of the questions.. dia kate, next time bila aku dah fham sumenye, aku la plak nak kne menjawab nye.. huhu.. cabaran 2..

En Jay said...

quality assurance rite? geng2 duduk dlam econ, hehehe.

bila ko pham? che, bunyi mcam nk kerja lama kat situ, serasi ke?

sarah zulk said...

hehe.. hope so.. econ aku separuh hari jer en jay oii.. sparuh hari kat production..

There was an error in this gadget