Monday, November 5, 2012

facebook

kalo kurangkan guna kertas, orang panggil mesra alam.. tapi kalo fb, aku panggil mesra 'stalker'.. sebab boleh tau ape jer yang orang lain buat, hanya dengan baca newsfeed.

kalo yang betul2 admirer pulak, hari2 boleh cek profile. segala detail boleh tau. tuan punye profile komen ke, like ke, semua fb dah bgtau. tak payah dah nak upah penyiasat persendirian.. bak kata pepatah, segalanya di hujung jari. 'cutting edge' sangat tau..

takde misteri lagi. takda rahsia dah. emm, tak de surprise. walau apepun satu kebaikannye, it makes people keep in touch.

p/s: nape lah idea suka datang waktu bateri handphone dah nak kong.. -.-"

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

There was an error in this gadget