Monday, December 3, 2012

gurau

ayah demam. ayah demam panas. ayah bergurau dengan mak. ayah cakap, 'nak mati dah ni'... mak faham ayah tengah buat lawak hard core macam tu. mak cakap, 'jangan mati lagi, anak tak kawin lagi tu'.. pastu diorang ketawa terbahak2 secara duet..

penting betul bagi diorang bab kawinkan anak ni. padahal anak diorang ni takut giler + tak ready + tak de sape datang merisik = blurr..

ok, berbalik pasal ayah, hari ni ayah dah makin sihat. dia teringin nak makan steak pulak malam ni. harap2 jumpe la restoran yang best. ;-)

p/s: plan tertunda, makes heart grow founder..

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

There was an error in this gadget