Wednesday, November 3, 2010

[FAT of FOE] versus [FRIEND of FAT]

hahaha.. today i am happy as i can be.. whenever there is still no job offer for me after monthsss of job applied..
luckily yesterday, a 'new' friend of mine told me about job vacancies at one of goverment's department...  at first, i am not interested in applying the jobs.. but as he insist.. so i do.. moreover, yesterday was the last day.. =) i am a lucky girl...

still, there is no relation between fat and the jobs i'm not getting yet.. it just my introduction.. haha.. melalut tahap tinggi.. menulis fasal [fat of foe] ni dalam erti kate bahase melayu same lah maksudnye 'lemak jahat'.... kat mane lemak jahat nih? haha.. tentu lah di bahagian2 yang ber'aset tinggi'.. huhu.. memang tak best bile lemak jahat nih ade.. kerana baju mula mgecil dan mgecut.. haha.. cmtu ker?? kui3.. bile pkai mula rase macam seksi... kah3... terpakse la beli bju saiz besar2.. huhu.. tak best langsung... segan btul bile mintak saiz besar2 kat promoter.. ='(

tapi.. lemak jahat nih aku sebenarnya aku jugak yang jemput.. huhu.. yela.. mau nye hari2 makan cukup.. (malah terlebih) haha.. aktiviti.. memang tak membakar lemak2 yang dah masuk dalam badan nih.. memang kaw2 la 'pengembangan' aku nih.. huuu..... salah siape.. tentulah salah sendiri... a.k.a aku la [friend of fat] tersebut.. =o

maka, antara lemak jahat dan kawan lemak.. sape yang lagi jahat... haha.. "dengan ini saye mgaku saya jahat" kata friend of fat, huhu.. aku la tu.. and fat of foe adalah 'by product' yang terhasil daripada kejahatan aku yang tak reti2 nak menjaga ke'slim'an diri.. maka terbentuk la seorang fat girl daripada tindak balas ini semua..


gemuk Ais dalam mulut

fuhh.. daripada isi borang kerja ke persamaan kimia tak berapa nak kimia.. ni semua peringatan untuk aku sendiri jer... orang2 yang membaca entri ini di anggap kurus oleh si penulis.. haha... aku masih muda dan aku  memang perlu,mahu dan teringan nak kurus.. huhu... HELP.. HELP..HELP.. ='(

2 comments:

iKhRam said...

relax.. ikut petua aku.. makan.. makan.. makan.. insyallah badan maintain cam aku.. hahaha

sarah zulk said...

ko mmg la kurus tahap lidi.. ckup2 je berat nak tahan dari di tolak angin.. =P haha..

There was an error in this gadget