Wednesday, November 3, 2010

saye nak...

saye nak hand bag itu.. di sebuah kedai kat area yang agak terperosok di celah2 mid valley.. huu... padahal beberape minggu lepas dah beli handbag lain.... nape la macam tu.. bile time carik, susah betul nak jumpe yang bekenan.. bile dah tawakal je beli yang ade, jumpe pulak yang cantik, sampai teringat-ingat.. agaknyer kalau aku pergi balik kedai tu ade lagi tak?? ke dah habis.. huhu.. please no....

huwa.. entry nih semata2 sebab aku tringat kat hand bag tu.. ='(

No comments:

There was an error in this gadget