Friday, November 26, 2010

yeay!! /(^_^)\

given by ikhram ishak... =D
sebillion terima kasih kat sir ikhram.. haha.. for giving me the award.. sebagai tanda menghargai, saya akan try jugak untuk menge'link'kan kepada blogger2 lain yang best mcm dia.. hehe..

ok, yang sebenarnya saya tak reti.. kui3.. maybe next time saye akan cukup berilmu utuk tag picture diatas.. sebagai melengkapkan entry nih.. here are 7 things about me.. satu malam tau duk fikir ape kah perkara2 tentang dri sendri nih..

1) saya suke facebook'ing.. kalo ade topik hangat, tak tido pun tak pe.. hu~

2) lelaki over memang saya kene reject awal2.. sbb perangai tersebut sangat menyampah'kan okeh.. dan saye tak teragak2 untuk meng'delete'kan mereka.. harharhar... 

3) saya tak cerewet.. maka senang la sape2 nak blaje kan? hehe.. =D sape yang baru dapat gaji tu jemput la blanje yer... hak3.. bleh??

4) warna kegemaran saye berubah mgikut mase.. maka, warna feveret saya 5 tahun lepas adalah expired sudah.. ahaha.. for this time being, coral pink yer..

5) saye ade lesen, tapi dah 5 bulan tak bawak kete.. ade sape tak nak bagi pinjam kereta VW  newbeetle auto bleh jugak.. haha.. =D

6) saya suke LAGU adam lambert.. harap maklum.. rock bebeh!! =D

7) saya anak sulong.. tapi ramai ingt saya bongsu.. wahaha.. awet muda kan? 

itu la saya.. dan saya rase gumbira skang.. =D trimas semua for sopporting me.. 

2 comments:

iKhRam said...

hahaha.. aku membaca sambil tersenyum... serius aku mcm rasa ko tgah bercakap depan aku sambil gelak2.. hahahaha.... best!

sarah zulk said...

mesti la.. ko kan tok guru blog aku.. haha.. tengkiu.. =D

There was an error in this gadget