Sunday, November 21, 2010

jeles..

hahaha... izinkan aku tergelak terelbih dulu.... semalam, terjumpe satu blog yang sungguh comel, sweet, entry best n sume la.. n paling utama skali, tuan punye blog tu pun sungguh anggun comel.... best nye best nye bestnye.. awal2 mase bace entry2 yang ade mmg 'in' n sesuai utk gadis2 yang tgah study dan suke bergaya dengan betul dan cantik.. haha.. kenape betul dan cantik?? kerana time aku blaja dulu ade yang suke melaram, tapi over la pulak sampai klaka jadinye.... serabut pun ade.. (ni tak dikira mengumpat kan???) hehe..

kalo blog2 sbelum nih menyeronokkan aku untuk trus membaca entry2 mereka, tapi kali nih walau pun aku rase meyampah (jeles) dgn entry beliau, aku tetap bace.. huhu.. kene badi kah aku??? hahaha... last2 terjumpe satu entry pasal nak kuruskan badan.. tibe2 jeles aku turun ke tahap sifar... sebab ape, sbb aku dapat tau yang dlu dia pun ala2 badan berisi jugak... pastu dia dapat berat badan idaman dengan cara yang sihat... terbaekk punye... hhehe..

ade statement yang paling terkesan nih. 'prof  i ade bgtau, lari2 dengan intense akan buat kita lagi nak makan.. yang terbaik adalah berjalan kaki laju dalam mase 1 jam lebih..' untuk orang yang berat badan terlebih mcm aku, asal lari jer, balik nnt mesti ade rase lutut nak kene service.. huhu.. last2 aku jog atas katil.. kui3...

oleh kerana dah tak jeles dah, terasa nak puji la skit blogger nih, in every entry, she will include "terima kasih sbb bc entry kita" hehe.. trase comel pulak.. padahal sebelum nih trase ei.. gedikxx..


kesimpulannye.. saye dah tak jeles dah.. =)

2 comments:

iKhRam said...

hahahaha,, tetap dgn isu yg sama.. risau aku.. muka yg manis pun satu aset tau.. apa kata ko komersial kan senyuman tu..??

ok x idea aku??

sarah zulk said...

komersial mcm mane?? haha.. aku suke isu nih sbb aku blum atasi lagi.. huhu... thanks for d idea.. =)

idea ko mmg ok.. =D

There was an error in this gadget