Thursday, December 16, 2010

bila lelaki jatuh cinta...

as-salam semua.. hahaha.. seronok bace tjuk nih.. sebenarnye aku bru lpas bace kat yahoo shines.. menarik menarik menarik.. lelaki jatuh cinta ni susah nak perasan kan? sangat berbeza dengan cara perempuan.. kalo girls yang duk hostel tu, 1 level boleh tau kot.. hahaha..

ni ha tanda2 laki2 jatuh cinta:

  1. bila dating, order makan hebat2.. walaupon sebenarnye dia suke mkanan yang simple2.. nak tunjuk jantan katenye..
  2. bila bercakap, gaye cakap tu ala2 sama jer dgn gaye perempuan yang dia suke.. wuhuu..!!
  3. tiba2 blur tak tau nak cakap ape time berdepan dengan perempuan yang disukai tersebut.. haha.. biase bro.. 
all credit to yahoo .. hehe.. yep, aku cume translate jer dari sumber tersebut.. huhu..

dari pandangan peribadi, bila laki2 jatuh cinta, diorang akan:
call saye yer..
  • usha awek tersebut tanpe menoleh ke belakang lagi.. hak3..
  • sedaya upaya dapatkan nombor tepon awek tersebut sampai dapat.. (itu kalo awek jual mahal, kalo jualan murah, tak mintak pon dapat jugak mcm iklan deodrant 'axe' disebelah)
  • senyum selalu walaupun assignment susah pecah kepala.. hahaha..

itu pandang-an aku sahajer.. tak sure la pulak itu tanda laki2 jatuh cinta ke laki2 gatal.. haha.. ape beza anatara betul2 suke dangan betul2 gatal?? hehe.. mari kita semua fikirkan.. bahasa ala2 otai en nabil, LU PIKIR LA SENDRI..!!! 

thanks for reading.. =D

2 comments:

En Jay said...

uish, ea ke..
macam lain dengan aku je

sarah zulk said...

lain yer? hehe.. maksud nye en jay nih unik la orgnye.. kan? ciri ni semua untuk lelaki tipikal.. hehe..

There was an error in this gadget