Thursday, December 30, 2010

dodoi sebelum tidur

as-salam semua.. =) ehem-ehem.. tak ke seronok rasenye kalo sebelum tido ade orang tolong dodoikan? nak pulak suara merdu buluh perindu.. hehe..  saye suke la camtu.. haha.. berangan la ko sarah..!!


beberape hari lepas aku gi usha-usha elvis presly kat you tube.. wahaha.. aku punye taste zaman retro tau..  elvis harus la dilayan.. suara dia.. mak aih... cair aku..  lagu yang selalu dengar seperti i can't help falling in love tu.. ulang dengar sampai rase nak muntah.. huhu..



ape cite dengan dodoi sebelum tido? mari kita find out jawapanye.. hehe.. camni citenye... elvis punye suara jugak, tajuk lagu dia, love me tender... versi akustik.. pergh.. macam dia ade kat tepi jer.. dengar suare dia tu...(walaupon dia dah mati lame)  wuu'uu.. tapi bleh la nak buat berangan ade orang nak nyanyi cam tu.. penuh perasaan akak.. "ni lah simptom orang orang takde pakwe.. " kate adik bertuah ku.. 'adli-tak-de-la-ensem-sgt' name nye.. hehe..

ingat nak post video kat sini.. tapi lembap ala2 siput berjalan, maka gambar pun jadi la.. kalo nak tahu lagu dia sedap ke tak sedap didengar, sila la u tube sendri.. huhu..

3 comments:

iKhRam said...

sapa la nak didodoikan tu kan???
hahahaha

lagu elvis lak tu.. amboi.. demanding..
hahaha... kalau betul la dtg elvis kat sebelah.. ada yg tak tido terus..

atau terus tido... tido.... tido.. tido..

bila nak bangunnya ??? hahaha

sarah zulk said...

hehe.. sape nak dodoikan aku bleh isi borang,dgn syarat setelah berjaya di approve kan sbg frend kat fb.. haha.. ok?

kalo betul dia ade kat tepi.. takleh tido la.. excited.. hehe.. asal tutup jer nampak muke dia.. baik bukak mata trus.. senang.. kan? hehe..

iKhRam said...

yup... kurang dpt tgok konsert free

There was an error in this gadget