Wednesday, December 8, 2010

testosteron tinggi..

lesbian ke?          -tak..
tomboy ke?           -tak 
khunsa?                 -oiii..! tak la..

aku perempuan la... maka emo itu ada.. hormon tak stabil itu pasti.. perangai berubah sekelip mata itu biasa.. sensitif jangan cerita.. kene ejek memain pon kau rase nak mgalir air mata.. tapi sume tu aku tahan depan orang ramai.. bile aku sorang2, nak nangis ke, nak ckap sorang2 sampai pagi ke.. aku buat...

semalam, ala2 cool je entry kat bawah nih.. malam nih, dah berubah 180 darjah.. panasss hati... sebab aku pantang kene kacau.. aku akan trus jadi marah.. sampai barang nak rosak.. bertambah panasss..!

nasib baik ade rezeki online.. jumpe jugak 3 orang kaunselor free tak bertauliah tgah malam buta nih.. tapi nasihat diorang memang ikhlas.. maka, sejuk sikit..trima kasih kat kak diana, ikhram, n aizuddin...

benda kecik jer pon.. nak cite pon malu.. tapi bile fikir balik baran tadi tu.. huh..! tak patut.. memang selalu pon aku macam nih.. ntah kenape nafsu amarah aku selalu menang.. jarang jer hati aku menang... dah hbis cite, baru kesal..  macam sekarang.

astaghfirullah..



2 comments:

iKhRam said...

aku ker si ikhram yang tuan blog maksudkan??
adakah aku kaunselor kepada si gadis bertestoteron tinggi itu?? tidakkkkkk!!!!!!!!!!!!!!
hahahaha

sarah zulk said...

yeeeeeeeeeerrr....!! kalo nak terase itu adelah ko, boleh jer..

kalo tanak ngaku ko kaunselor free tu pon boleh jugak.. hahahaha.. =D

testosteron aku tak tgi rasenye, sbb takde janggut dan misai lagi.. hahahahaha....

There was an error in this gadget