Monday, January 10, 2011

AJL 25, aku puas hati..

salam.... aku suke.. dengan semua yang nyanyi2 kat stadium putra malam nih.... walupun cik YUNA yang disukai tak menang, dia tetap terbaik di mata aku... dari muzik, suara, persembahan, even tudung, bju n kalo aku nampak kasut dia pun aku akan suke... it was perfect... 

cool artist who knows what she's up to..  saye suke yuna..!! 

walaupun tak mungkin penerbit ajl 25 akan bace entry nih, tapi aku suke nak war2kan kat blog ni supaya sume feeling2 terkejut dan tak sangka mase keputusan keluar tadi akan terluah dan hilang.. hehe.. every singer have done their best.. apetah lagi penyanyi jemputan yang memang terbaik tak kire mase mula2 atau mase penutup.. kehadapan siti kembarku.. (uweks..!! ayat tak leh pegi... bak kate cheryl samad...) patutlah kak siti ku menang je tiap2 thun dlu.. sampai tadi pun mmg terase nak menari jer dpan tv bile dgr lagu balkis n cindai tu.. 

mari berzapin dengan kak siti... hehe...

pengacara ajl.. professional terbukti..!! takde sekeping kertas pun nak umumkan artis mane wat persembahan lepas nih... siap ade detail lak tu.. tambah lagi detail nak crite tu sampai 3-5 minit.. lame tu nak cite=banyak tu nak cite... dan semuanya nampak natural.. dengan lawak gadoh2 manje faisal ismail n ally iskandar.. dgn cheryl yang cool n cute.. terbaik.. 

ana raffali.. selaku juara.. tahniah aku ucapkan.. memang terkejut.. tapi mesti ade  magic dia sendiri yang juri professional nampak malam nih.. tahniah tahniah tahniah.. dan aku mahu tabik sama cinta sempurna yang yuna bawa dengan sempurna sekali.. =D




2 comments:

iKhRam said...

persembahan yuna malam tadi memang mengasyikkan.. terasa hidup persembahan dia yg aku rasa aku bleh turut masuk dlm lagu..

pntas yg cantik dan.. dato siti yg meletup.. siap menari2 lagi kan..

sarah zulk said...

ni mesti lirik ade kaitan dgn ko kan? tu yg terbawak2 siap bleh masuk dlm lagu tu.. hehe... yuna mmg artis serba boleh.. =D

ko menari ke? ahaks.. =)

There was an error in this gadget