Monday, January 24, 2011

bertemu dan menduga

as-salam semua.. hari nih bangun awal dalam sejarah 2011 aku.. interview punye pasal.. overall, interviewer straight to the point.. takde nak bersimpang siur punye soalan.. tak yah tunggu lama-lama.. aku suke cmtu..  tapi dapat ke tak, tu tak tau lagi.. 

tapi kalo dapat dengar balik jawapan aku masa interview tadi, mmg tunggang langggang.. kejap bi kejap bm.. memang dasar rojak asli.. haha.. nasib baik orang tu ok boleh faham.. yg menemu-duga aku tadi tu amoi.. miss loh ke ape nama dia.. dia dah cakap awal2 dia senyum hari nih senyum kosong.. kalo nak keje dengan dia kene banyak inisiatif.. uuuii... bersiap sedia lah aku..

lagi satu pasal transport.. mesti ada.. kalo takde, kurang la peratusan untuk diterima.. huhu.. tawakal tawakal.. =) mmg aku  dah fikir pasal transport ni dari semester 5 lagi.. sbb tu la sem 6 amik lesen.. konon2 nak prepare la.. alhamdulillah.. dapat lesen, nak2..kete pulak takde.. tak cukup syarat la nak prepare.. huhu.. -_-'' lesen moto mmg aku tak amik.. takot aku berlipat berganda la bila nak bawak moto.. lagi2 bila berangan lalu sebelah lori nnt... uuu~ seram...

lagi satu.. kepala aku pening gile hingga saat ini.. ni salah sendri.. merujuk kpada perkara diatas.. bgun awal untuk tahun 2011.. haha.. semalam tido awal sejam dri biase.. pukul 2 pagi masuk tido.. hakhakhak.. awal kan?? ;-) baru nak revise pasal quality assurance n quality control.. memang jackpot la.. fuh.. lancar menjawab tadi.. syukur2.. tapi soalan testing product.. ala2 gagap tegar mase jawab.. nasib la.. hehe...


laporan dah habis.. wassalam..  =)




4 comments:

En Jay said...

kalau aku pukul2 tu, mau tak terbangun pagi tu, kalau gagah juga, mau tingtong gak.

kalo ko keje, tak apat ah baca post ko ari2 kan? hahaha

sarah zulk said...

hehe.. aku ada alarm terbaek.. dgr je suara mak aku rase besalah kalo tak bgun kot.. hehe.. tingtong pun layan je la..

dah keje nnt tak tau la.. jgn rindu aku sudah..

iKhRam said...

tak de pun nama aku dalam entry ni.. walhal semalam aku cam orang penting jer..!!

sarah zulk said...

alala.. ayat sedih disitu.. penghargaan punye entry dah plan nak tapi akan muncul dlm sehari dua ni... sabar ye.. hehe..



senyum la skit... =)

There was an error in this gadget