Thursday, January 27, 2011

Penghargaan

Aku ni mmg la helpless.. Nak g mane2 pun kene ayah aku hantar.. Mcm hari tu, nak g interview ayah aku  amik cuti sparuh hari untuk anak perempuan sorang dia nih.. Huhu.. Thank u ayah. =)

Ada lagi.. My dearest mak.. Aku pun tak fikir pasal baju ke ape.. Dia yang lebih tahu dari aku sendiri.. Hehe.. Tu la nampak sangat dia lagi kenal aku dri dri aku sendiri.. Huhu.. ;) thank u mak. =)

Ada lagi satu.. Bakal guru besar  10 thun lagi.. Sir ikhram.. Ececeh.. Ni bukan bodekan okeh.. Ni doa.. Hehe.. Aku nak pikir jawapan terbaik untuk menjawab dgn orang2 berkenaan pada hari penting tu, mintak tolong dgn cikgu ni la.. Hehe.. Ayat power,  boleh mintak kat dia..  Concern tahap tinggi jugak nih.. Siap call mlm n tgahari tu jugak.. Tapi baik punye aku silent hp tgahari tu.. Hehe.. Sori sori sori.. Anyway, thank u ikhram.. =)

Last but not least.. Kawan2 seperjuangan yang ada atas talian sehari sebelum tu yang wish gud luck.. Aku hargai.. Sbb aku percaya itu semua doa.. May Allah bless all of u guys, cikgu2, ikhram, pakcik zack, mak n ayah.. 

Berada di fasa mencari tapak nak mula hidup nih, susah rupa nye.. Huhu.. Tapi takpe, satu hari nanti dgn usaha yg dah dibuat mesti ada hasilnya.. =)

5 comments:

En Jay said...

gudluck kawan :D
bak kata org tua..

no pain no gain

sarah zulk said...

tq jay.. =D

iKhRam said...

hahaha.. semoga percubaan kali ni membuahkan kejayaan.. tp permohonan kpli tu jgn berhenti mintak.. berharap jugak ko jd cikgu..

iKhRam said...

hahaha.. semoga percubaan kali ni membuahkan kejayaan.. tp permohonan kpli tu jgn berhenti mintak.. berharap jugak ko jd cikgu..

sarah zulk said...

hehe.. tq ikhram.. yer.. aku pun tak pernah hilang hrapan untuk jadi cikgu tu..

jom berdoa.. =D

There was an error in this gadget