Friday, January 21, 2011

aku kawin hujung tahun...

salam..  baru nak ade idea.. al-maklumlah... tenang hati.. takde ape nak risau.. takde ape nak mengadu.. sunyilah la sikit blog nih.. lain lah kalo tengah emo.. sampai 3 entry satu malam.. memang rekod peribadi.. haha... dah macam ariel peter pan la pulak.. bukan sama tang skandal2 tuh.. tapi sama tang banyak idea bila sedih.. hehe.. i am innocent la-sangat..okay..!


ni teringat pasal kawan ak sorang nih.. tengah aman damai menulis, tetibe kene hack dgn sape-ntah.. tak pasal2 ciri2 inferriority complex mula bertunas.. hush... nak aje aku brain wash kaw2.. tapi dia pun banyak lagi keje lain.. harap2 kerja yang melambak tu akan menghilangkan ingatan dia pasal bnda tak guna tuh.. =D rahmat jugak sebenarnye hilang ingatan nih.. tak gitu..? hehe.. sape yg suke hack orang tak pasal2 nih memang dlm hati ade syaitan je la.. dah takde keje lain.. nak menambah dosa free2... al-bangangun punye orang..

benda lain pulak.. agak bosan di sini.. aku nak bagi tau aku dapat interview.. lepas kene mop dengan ayah aku terchinta.. main pegi hantar jela resume kat kilang plastik dengan muka plastik.. huh..!! jiwa aku bukan kat kilang la.. aku punye jiwa kat rumah.. mmg dasar suri rumah aku nih..  ok2.. aku mengaku aku malas nak keluar g keje.. tapi oleh kerana aliran hidup yang memaksa aku jadi penghutang sejak umur 20 tahun sape suruh..? lain kali nak bagi orang blaja bagi je la biasiswa ye dok... ops..! sensitif di situ..

last perenggan nih.. aku nak maklum kan blog aku takkan ade banyak gamba sebab:
aku tak de kamera canggih.. hp aku kamera VGA jer.. huhu oh.. tergedik disitu... +  aku tak keluar jalan2 melancong ke tempat cantik2 pun.. nak letak gambar pasu bunga blakang umah tak cun la plak kan.. tak gitu kawan-kawan? hahaha...

tajuk diatas tu saje jer nak menarik pembaca budiman.. hak3...  mmg la hujung tahun.. tapi tahun bila tu.. kita tak tau lagi.. sape nak isi borang daftar calon boleh lagi.. haha.. seronok2.. =D

okeh babai... =)

6 comments:

En Jay said...

aku nak daftar bleh? hahaha

sarah zulk said...

boleh2.. isi borang online jer skang.. mudah dan pantas..! hahaha...

luvlylya said...

eh...sama la..aku pun kawen hujung tahun jugak....ala...clash date la kita nnt..kekeke

sarah zulk said...

takpe2 nnt aku arrange seminggu awal dri tarikh ko.. hak3.. bru adil dan saksama.. boleh merasa nasik minyak ko jugak.. ;)

En Jay said...

kosong lagi ke borangnye?

sarah zulk said...

jay: borang kosong banyak jer.. tawaran masih dibuka.. hak3.. =D

There was an error in this gadget